Tilaa uutiskirje

Uutiskirje lähetetään sinulle joka arkipäivä

Soini kehotti keskustaa: Sipilä Tiilikaisen tilalle

 
-
timoi soini 25022011 lehtikuva martti kainulainen
Timo Soini. (Lehtikuva/Martti Kainulainen)
Perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksen avajaispuheessa puolueen puheenjohtaja Timo Soini lähetti terveisiä niin omalle väelle, kuin muillekin puolueille, kirjoittaa Perussuomalainen -verkkolehti.

Soini totesi puheessaan, että puolueen johtopaikoista on alkanut kova kilpailu. Hän uskoi, että ainakin varapuheenjohtajat ja puoluesihteeri tulevat menemään äänestykseen. Soini toivoikin puolueen jäseniltä asiallista kampanjointia.

Soini huomautti, että keskustan viime keväinen yritys syrjäyttää varapuhemies Anssi Joutsenlahti epäonnistui vain, koska muut puolueet pitivät pelisäännöistä kiinni. Soini lähettikin terveisiä keskustalle, että puolue laittaisi perussuomalaisia haukkuneen ryhmäpuheenjohtaja Kimmo Tiilikaisen vaihtoon.

- Kepun kannattaa vaihtaa yhteistyöveturiaan ja hyllyttää kyhelö komppaniajohtaja Tiilikainen. Tiilikaisen räyhääminen joka suuntaan käy kepulle kalliiksi. Jos yhteistyötä haluatte, pistäkää sivistynyt Sipilä asialle, Soini evästi.

Soini korosti, että ilman suunnanmuutosta Suomi vajoaa ja hajoaa. Perussuomalaisten suurimmaksi sosiaalipoliittiseksi tehtäväksi Soini nosti omaishoitajien aseman parantamisen ja työttömyyden hoitamisen.

Eurokriisistä Soini totesi perussuomalaisten olleen koko ajan oikeassa.

Vain rekisteröityneet voivat kommmentoida artikkeleita