Tilaa uutiskirje

Uutiskirje lähetetään sinulle joka arkipäivä

Viikon vitsit - Jokes 3.6.2012

 
-
The Puzzling Holiday

A travel agent looked up from his desk to see an older lady and an older gentleman peering in the shop window at the posters showing the glamorous destinations around the world.

The agent had had a good week and the dejected couple looking in the window gave him a rare feeling of generosity. He called them into his shop and said, "I know that on your pension you could never hope to have a holiday, so I am sending you off to a fabulous resort at my expense, and I won't take no for an answer."

He took them inside and asked his secretary to write two flight tickets and book a room in a five star hotel.

They, as can be expected, gladly accepted, and were on their way.
About a month later the little lady came in to his shop. "And how did you like your holiday?" he asked eagerly.

"The flight was exciting and the room was lovely," she said. "I've come to thank you.

But, one thing puzzled me. Who was that old guy I had to share the room with?"

One Kiss Per Yard

Walking up to a department store's fabric counter, a pretty girl asked, "I want to buy this material for a new dress. How much does it cost?"

"Only one kiss per yard," replied the smirking male clerk.

"That's fine," replied the girl. "I'll take ten yards."

With expectation and anticipation written all over his face, the clerk hurriedly measured out and wrapped the cloth, then held it out teasingly.

The girl snapped up the package and pointed to a little old man standing beside her. "Grandpa will pay the bill," she smiled.

Insinööri

Amerikassa kehiteltiin jopa kolmeen äänennopeuteen pystyvää sotilaslentokonetta. Kehitystyö sujui muuten hyvin mutta aina kun koelennolla saavutettiin kolmas äänennopeus katkesivat siivet juuresta ja kone tippui alas.

Hanke aiottiin jo haudata, kunnes joku tiesi Suomessa olevan aika pätevän miehen ja hänet päätettiinkin isolla rahalla kutsua Amerikkaan. Suomalainen tutki vähän aikaa koneen piirustuksia ja sanoi, että homma on selvä.

- Saanko poran ja kolmen millin terän.

Hän porasi siiven juuriin vieri viereen reikiä. Tämän jälkeen suomalainen kertoi koneen olevan valmis. Ymmärrettävästi koelentäjää oli hiukan vaikea löytää mutta se löydettiin ja kone saatiin ilmaan. Ensimmäinen ja toinen äänennopeus ylitettiin hienosti ja kaikki alkoivat jännittää, mitä tapahtuu, kun kolmas äänennopeus ylitetään. Kaikki sujui kuitenkin hienosti ja kone teki vielä silmukankin huimalla nopeudella.

Onnistuneen koelennon jälkeen järjestettiin lehdistötilaisuus, jossa suomalaiselta kysyttiin, mikä hän on oikein miehiään.

- Olen paperi-insinööri, ja olen ollut Serlan vessapaperitehtaalla töissä. Jokainenhan tietää, ettei se ainakaan rei'ityksen kohdalta katkea.

Ja muuta hauskaa

Mies meni ennustajan puheille. Ennustaja mutisi hetken omiaan ja kertoi, että miehen vaimo kuolisi piakkoin.
- Kyllä minä sen tiedän. Tulin kysymään, jäänkö siitä kiinni vai en!

Miksi blondin flunssasta ei tarvitse huolestua?
- Ei ole pelkoa, että hän yskisi aivonsa pellolle.

Opettaja oli antanut oppilailleen kotitehtäväksi kirjoittaa aineen aiheesta: Ihminen, jota pidän sankarina. Pikku-Tiinan isä oli oikein imarreltu, kun tytär oli valinnut sankarikseen hänet, ja hän tiedusteli syytä siihen. Tällöin tyttö vastasi:
- Koska en tiedä, miten Arnold Schwarzeneggerin nimi kirjoitetaan.

Sähkötuolitehtailija tilasi mainostoimistolta iskulauseen tuotteilleen ja sai ehdotuksen:
- Miten olisi: Istu ja Pala.

Mikä on pahin asia, jonka voi sanoa miehelle, joka valittaa vaimonsa olevan kylmä sängyssä?
- Kuule, ei hän ole.

Suomalaisen ja amerikkalaisen oikeuslaitoksen ero on siinä, että suomalaisessa oikeuskäytännössä lukitaan syytetty yöksi ja amerikkalaisessa oikeuskäytännössä valamiehet.

Vain rekisteröityneet voivat kommmentoida artikkeleita