Tilaa uutiskirje

Uutiskirje lähetetään sinulle joka arkipäivä

Viikon vitsit - Jokes 24.5.2009

 
-
kanniajoDon't Say These to a Highway Patrol

- I can't reach my license unless you hold my beer.

- Sorry, Officer, I didn't realize I was driving.

- Wow, you must've been doing about 125 mph to keep up with me!

- I was going to be a cop, but I decided to finish high school instead.

- You're not gonna check the trunk, are you?

- You look just like my girlfriend's deadbeat ex-husband.

- The question is -- do YOU know why you pulled me over?

- I was trying to keep up with traffic, and it's miles ahead of me.

- If you have to ask if I've been drinking, I'm not going to tell you, dude.

- It wasn't my fault -- when I reached down to roll this joint, my gun fell off my lap and got lodged under the brake pedal.

- That's a sweet 9mm. You want to hold my .44 magnum?

- If I'd known I was getting a full body cavity search, I would have waxed!

Traffic

A senior citizen was driving down the freeway when his wife called his cell phone.

"Herman, I just heard on the news that there's a car going the wrong way on Route 280. Please be careful!"

"It's not just one car," said Herman, "It's hundreds of them!"

Mikähän siinä on että...

Kun olet sinkku, vonkaajat ovat järjestään hirvityksiä tai sitten niitä ei ole ollenkaan. Kun olet varattu, vonkaajia tunkee ovista ja ikkunoista ja muutama lupaavakin uros on joukossa.

Kun yrität laihduttaa, lihot. Kun tarkkailet syömistäsi ja liikut runsaasti, lihot. Kun et laihduta tai tarkkaile syömistäsi etkä liiku, lihot.

Kun lähdet arki-iltana yhdelle kaljalle, päädyt kotiin valomerkin jälkeen ja hauskaa oli! Kun odotat jotain megabileitä kuukauden ja ne vihdoin ovat, niin:
- viina ei nouse päähän
- seura on hanurista
- ja viimeistään klo 22 tekee mielesi häipyä kotiin

tai vaihtoehtoisesti:
- viina nousee päähän liiankin hyvin
- seuraavana aamuna huomaat taksikuitista tulleesi kotiin klo 20:30

Kun koittaa lauantaiaamu ja saisit nukkua pitkään, heräät klo 7.30 pirteänä kuin peipponen. Kun taas herätyskello herättää sinut arkiaamuna klo 7.30, tuntuu kuin olisit kuollut.

Kun saat lomasi järjestettyä heinäkuuksi, koko heinäkuun sataa ja elokuu on kaunis kesäkuukausi. Kun viime vuodesta oppineena järjestät kesälomasi elokuuksi, niin koko heinäkuun paistaa aurinko ja istut toimistossa haitari hiestä märkänä. Sanomattakin on selvää, että koko elokuun sataa ja hyvällä tuurilla on +15.

Kun edellisten kahden vuoden v-maisen kesäloman jälkeen buukkaat perheellesi ovelasti kesäkuuksi 3 viikon sukellusmatkan Thaimaahan, tulee ensimmäinen poikkeus 25 vuoteen: juuri nämä 3 viikkoa kesäkuussa ovat ennätyksellisen lämpimät. Merivesikin. Loppukesänäkin tehdään uusi ennätys - nimittäin sademäärissä.

Kun lähdet kauppaan hakemaan loppunutta vessapaperia, ostat 50 kpl kaikkea muuta, muttet yhtään vessapaperia.

Kun työkoneesi on kieltäytynyt kuukauden ajan printtaamasta ja saat viimeinkin tekniikkanörtin sitä katsomaan, se tulostaa kuin unelma. Kun tekniikkahemmo on luonut sinuun pitkän katseen ja ryöminyt takaisin luolaansa, kone ei tulosta taas kuukauteen mitään.

Kun olet puunannut talon lattiasta kattoon ja leiponut pullaa, niin vieraita ei näy mailla halmeilla. Kun kotona ei ole kahteen viikkoon ollut aikaa kuin syödä, nukkua ja vaihtaa vaatteita, anoppi tulee yllätysvierailulle.

Kun lapsi kietoo palleroiset kädet ympärillesi ja sanoo sinun olevan maailman paras äiti, ei lähettyvillä ole ketään. Kun sama pentu kirkuu naama purppuraisena kaupan lattialla, tunkee hyllyjen välistä aina vain uusia mummoja mulkoilemaan.

Kuukausien harkinnan ja pihistämisen jälkeen päätät viimein varata sen Kanarian matkan. Seuraavan päivän lehdessä matkatoimisto mainostaa samaa reissua puoleen hintaan.

Kun onnistut kerrankin kaupassa valitsemaan sen lyhyimmän ja nopeimmin kulkevan jonon, niin kuittinauha loppuu juuri sinun kohdallasi.

Säätiedotus lupaa pikkupakkasta vähintään kolmeksi päiväksi ja päätät pesettää autosi. Vaihtoehtoisesti:

- Pakkasta jämähtää ekana yönä 20 karaattia, etkä löydä aamulla edes reikää johon lukkosulan voisi työntää.
- Pakkasta on 20 astetta, mutta onneksi lukon vielä erottaa kuuran alta. Valitettavasti lukkosula on auton hanskalokerossa.
- Talven lämpöennätykset lyödään välittömästi, vettä sataa ja kura kuorruttaa autosi ennen kuin pääset edes kääntymään pihasta kadulle.

Kun päätät myydä kirpparilla vanhoja tavaroitasi, niin henkilö, jolle annat väärin rahasta takaisin, on väistämättä entinen matematiikan opettajasi. Kun ostat kirpparilta vanhan takin, sen taskusta löytyy käytetty kondomi. Kun myyt kirpparilla vanhan takkisi vitosella, sen povitasku jää tarkastamatta ja ostaja löytää sieltä vähintään kymmenen euroa.

Silitysrauta on väännetty yhdelle pisteelle, kun yrität silittää pellavajakkuasi ja täysille, kun painat sen silkkipuseroasi vasten. Jos menet tarkistamaan että silitysrauta ei jäänyt päälle, se ei jäänyt päälle. Jos et mene tarkistamaan, se korventaa seinän ja parhaassa tapauksessa koko talon.

Bravuurinumerosi keittiössä muuttuu kaikkien aikojen fiaskoksi kun vieraita on tulossa.

Koska meillä on aina näin kurja tuuri, niin olemme oikeutettuja yhteen viinilasilliseen. Tai kahteen. Tai kahteen pulloon. Ei she olennin nöbönuukhaa. - Ai ekaluokkalaisthen vanhempien iltah? Thänääkhö?!

Taiteilijat

Taidenäyttelyssä:
- Esittääköhän tuo taulu auringonnousua vaiko -laskua?
- Auringonlaskua, sanoi toinen.
- Mistä sen tiedätte?
- Tunnen taiteilijan. Hän ei nouse sängystä ennen puoltapäivää...

Taiteilija Domergue maalasi naisen muotokuvaa. Tämä sattui olemaan arvostelevaista laatua. Aikansa Domergue kuunteli kohteliaasti hänen mielipiteitänsä taiteesta ja juuri syntyvästä maalauksesta, mutta lopuksi hänen kärsivällisyytensä petti ja hän tivahti:
- Madame, jos te vielä avaatte suunne, maalaan teidät sellaiseksi millainen olettekin!

Taiteilija oli muuttamassa ateljeestaan uuteen asuntoon. Muuttomiesten kantaessa öljyvärimaalauksia autoon taidemaalari huolehti:
- Olkaa varovaisia! Maali ei ole vielä kuivunut.
- Ei se mitään, mulla on ylläni vanha työtakki, muuttomies vastasi.

Vain rekisteröityneet voivat kommmentoida artikkeleita