Tilaa uutiskirje

Uutiskirje lähetetään sinulle joka arkipäivä

Viikon vitsit - Jokes 26.6.2011

 
-
Men Super Store

Recently a "Husband Super Store" opened where women could go to choose a husband from among many men. It was laid out in five floors.

The only rule was, once you opened the door to any floor, you HAD to choose a man from that floor; if you went up a floor, you couldn't go back down except to leave the place, never to return. A couple of girlfriends went to the shopping center to find some husbands...

First floor
The door had a sign saying, "These men have jobs and love kids." The women read the sign and said, "Well, that's better than not having a job or not loving kids, but I wonder what's further up?" So up they went.

Second floor
The sign read, "These men have high paying jobs, love kids, and are extremely good looking." "Hmmm," said the ladies, "But, I wonder what's further up?"

Third floor
This sign read, "These men have high paying jobs, are extremely good looking, love kids and help with the housework."

"Wow," said the women, "Very tempting." But there was another floor, so further up they went.

Fourth floor
This door had a sign saying "These men have high paying jobs, love kids, are extremely good looking, help with the housework and have a strong romantic streak."

"Oh, mercy me," they cried, "Just think what must be awaiting us further on! So up to the fifth floor they went.

Fifth floor
The sign on that door said, "This floor is empty and exists only to prove that women are impossible to please. The exit is to your left."

Olipa kerran suomalainen

Olipa kerran sata vuotta sitten suomalainen, joka muutti Kalliovuorille Pohjois-Amerikkaan. Heti aluksi hän alkoi kerätä polttopuita talven varalle.

Kun hänellä ei ollut hajuakaan siitä, miten kylmää Kalliovuorilla mahtoi talvella olla, hän päätti kysäistä asiaa naapuriltaan, vanhalta viekkaalta intiaanipäälliköltä.

- Voipi olla että tulee kylmä, sanoi intiaani.

Suomalaisukkeli painui kotiinsa ja hakkasi hulluna valtaisan pinon halkoja. Häntä alkoi kuitenkin vielä arveluttaa, ja hän meni kysymään neuvoa uudestaan.

- Voipi hyvinniin olla että tulee mahottoman kylmä, intiaani murahti.

Ja suomalainen siitä pyyhkäisi takaisin mökilleen ja hakkasi lisää ja lisää halkoja. Vaan alkoi taas arveluttaa, että riittävätkö nekään.

- Voipi tosiaankin olla aivan hirmuinen talvi tulossa, parahti intiaani.

Nyt alkoi suomalaista kiukuttaa.

- Mistä sinä sen mukamas tiedät, hän ärähti.

Intiaani muikaisi suutaan ja tuhautti:

- No siitä, kun valkonaama hakkaa hulluna halkoja...

Ankara tuomio

Eräs naispaha eräässä pienessä kaupungissa heräsi keskellä yötä ja huomasi aviomiehen hipsineen jonnekin sängystä.

Hän paineli alakertaan miestä etsimään ja löysikin tämän keittiöstä. Mies istua jökötti tukka pystyssä synkän näköisenä nurkassa ja tuijotti seinää. Nyyhkäisi välillä ja mutristi huulta.

- Mikäs se sinulla hätänä on, eukko alkoi tivata. - Mitäs täällä tähän aikaan seinää toljotetaan?

Ukkeli katsoi surkeana eukkoaan ja sanoi:

- Muistatkos kun seurusteltiin nuorina? Sinä olit vielä kuudentoista silloin.

- Muistanpa hyvinkin, eukko vastasi ihmeissään.

- Ja muistatkos kuinka isäsi yllätti meidät illansuussa heinäladosta? Äijä heilutti talikkoa nenäni edessä ja ärisi, että joko viet tyttäreni vihille tai hoidan sinut vankilaan 20 vuodeksi!

- Muistanhan minä hyvin, sanoi eukko hellyyttä äänessään.

Ukkeli nyyhkäisi taas kuuluvasti ja parahti:

- Olisin päässyt tänään pois vankilasta!

Vitsii Turust

Turkulaispoika pääsi kesätöihin siivojaksi ruotsinlautalle.

Heti ensimmäisenä työpäivänä poika herätti työkavereiden huomiota. Muut siivosivat paikkoja otsa hiessa, mutta turkulainen vain seisoi yksinään käytävällä pesuharja kädessä ja tärisi.

Lopulta joku kertoi, että pojan oli käsketty alkaa hytistä.

Viihtyvyys ennen kaikkea

Eräs teknologiayritys eräässä kaupungissa satsasi voimallisesti henkilöstön viihtyvyyteen. Työtiloihin oli rakennettu eräänlainen oikea viidakko liaaneineen ja palmuineen.

Ihmiset rallattelivat tyytyväisinä aamusta iltaan ja painoivat vielä ilmaiseksi ylitöitäkin, kunnes johtoryhmässä keksittiin, että aito tiikeri lisäisi vielä entisestään toimiston luontoelementtiä.

Sanoi tekoihin ja tiikeri hankittiin. Aluksi kaikki oli aivan ihanaa, mutta sitten joku älypää keksi, että tiikeri on kovin yksinäinen. Niinpä hankitttiin toinen.

Aluksi kaikki sujui hyvin, mutta pikkuhiljaa ihmiset alkoivat valitella postin kehnoa kulkua. Viestit eivät menneet perille, eikä kirjeitäkään kukaan ollut saanut aikoihin. Eteiseen alkoi kasaantua kaikenlaista suoramainosta.

Tilanne alkoi olla sietämätön. Eihän yritys voi toimia, jos laskuja ei saada lähetettyä asiakkaille. Huomattiin myös, että kesälähetti oli kadonnut.

Häntä etsittiin, mutta hänestä ei löytynyt muuta kuin pari housunriekaletta toisen tiikerin makuualustan luota.

Nyt nousi johtoryhmässä hirmuinen kiukku, ja tiikerit lähetettiin lähimpään eläintarhaan miettimään tekosiaan.

Kuljetusvaunussa tiikeri sanoi toiselle:

- Minkkä hiiskatin takia sinä menit sen kesälähetin syömään? Minä söin kahdeksan it-insinööriä eikä kukaan hoksannut mitään.

Vain rekisteröityneet voivat kommmentoida artikkeleita