Tilaa uutiskirje

Uutiskirje lähetetään sinulle joka arkipäivä

Viikon vitsit - Jokes 31.7.2011

 
-
If we Fail

A customer walks into a restaurant and notices a large sign on the wall: "500 EUROS IF WE FAIL TO FILL YOUR ORDER!"

When his waitress arrives, he orders elephant tail on rye. She calmly writes down his order and walks into the kitchen where all hell breaks loose!

The restaurant owner comes storming out of the kitchen. He runs up to the customer's table, slaps five $100 bills down on it and says:

- You got me that time buddy, but I want you to know that's the first time in ten years we've been out of rye bread!

Listening to the Ground

Two cowboys come upon an Indian lying on his stomach with his ear to the ground. One of the cowboys stops and says to the other:

- You see that Indian?

- Yeah, says the other cowboy.

- Look, he's listening to the ground. He can hear things for miles in any direction, says the first one.

Just then the Indian looks up.

- Covered wagon. About two miles away. Have two horses, one brown, one white. Man, woman, child, household effects in wagon, he says.

- Incredible! This Indian knows how far away they are, how many horses, what color they are, who is in the wagon, and what is in the wagon. Amazing, says the cowboy to his friend.

The Indian looks up again and says:

- Ran over me a half a hour ago.

Ohjeita koirille nro 1

Kun ihmiset ovat kylvettäneet sinut, älä anna heidän kuivata sinua pyyhkeellä! Sen sijaan juokse heidän vuoteeseensa ja kuivaa itsesi lakanoihin. Tämä on erityisen hyvä jos on juuri ihmisten nukkumaanmenoaika.

Ohjeita koirille nro 2

Tee omat sääntösi. Älä aina vie keppiä takaisin, kun leikit noutoa ihmisten kanssa. Anna heidän mennä ja noutaa se ajoittain.

Suomalaisen aviomiehen päiväkirjasta

Maanantai: Rakas päiväkirja! Olen yksin kotona. Vaimolla on kuukausi vapaata. Hän matkustaa. Edessä on sangen miellyttävää vaihtelua. Luulen, että meillä on unohtumaton kuukausi, siis koiralla ja minulla.

Koira ja minä syömme kumpikin pihvin päivälliseksi. Olen laittanut pöytään juhlaliinan, kynttilöitä ja ruusuja luodakseni viihtyisän tunnelman. Koira nauttii ankkapasteijaa alkupaloiksi, hienoa vihanneshöystöä pääruoan kera ja jälkiruoaksi keksejä. Minä taas jälkiruuakseni juon viiniä ja poltan sikarin.

En ole pitkään aikaan tuntenut oloani yhtä hyväksi. Lauloin ja viheltelin tiskatessani. Kodinhoitaminen on sairaan helppoa!

Tiistai: Näyttää siltä, että viikkosuunnitelma vaatii joitain pieniä muutoksia.
Olen selittänyt koiralle, ettei jokainen päivä voi olla juhlapäivä eikä se voi odottaa joka aterialla alkupaloja. Tulee liikaa lautasia tiskiin.

Makkarat voi muuten lämmittää panemalla ne keiton sekaan, jolloin on yksi kattila vähemmän tiskattavana.

Keskiviikko:  Olen lakannut valmistamasta monimutkaisia aterioita koiralle. Ostin lemmikkieläimille tarkoitettua purkkiruokaa. Koira murisee, mutta jostain on tingittävä!

Torstai: En enää aja partaani päivittäin. Se on todellista ajan hukkaa. Ei ole mitään järkeä ottaa joka aterialle uutta puhdasta lautasta. Koirakin voi syödä yhdestä ja samasta astiasta. Sehän on vain eläin.  Söin makkaraa lounaaksi ja päivälliseksi, ei hullumman makuista.

Perjantai: Olen havainnut, että makkarat maistuvat tosi hyviltä aamulla, aika hyviltä lounaalla ja päivälliselläkin niitä vielä syö jonkin verran. Koiralle on kuivamuonaa. Se on ravitsevaa eikä sottaa astiaa. Olen lisäksi huomannut, että keittoa voi syödä suoraan kattilastakin.

Lauantai: Mitä järkeä muka on riisuuntua illalla, jos aamulla pukee taas ylleen samat vaatteet? Hermoni ovat kireällä.  Koira ja minä syömme molemmat suoraan jääkaapista. Se on tehtävä nopeasti, jotta ovi ei olisi auki liian kauan.

Sunnuntai: Tänä aamuna söin jotain koiran kupista. Kumpikaan meistä ei pitänyt siitä. Me molemmat kuolaamme. Olemme heikkoja ja kärtyisiä. Näköni alkaa hämärtyä.

Vaimo ei suostu keskeyttämään lomaansa. Tosi törkeää, ajattelee vain itseään. Menen koiran kanssa hotelliin. Siellä on myös ravintola.

Kaksi toimittajaa

Kaksi huonomuistista toimittajaa oli uimarannalla.

- Taidan lähteä ostamaan jäätelön. Haluatko sinä jotakin, toinen kysyi.

- Joo, tuo nakkikioskilta hot dog ja siihen sinappia, ketsuppia ja majoneesia, mutta ei sipulia. Kirjoitanko ylös, että muistat?

- Älä nyt viitsi, kyllä minä muistan, lähtija naurahti.

Hän meni ja palasi kahden tunnin kuluttua mukanaan pullo limonaadia.

- Mihin sinä jätit minun sipsipussini, toinen ihmetteli.

Vain rekisteröityneet voivat kommmentoida artikkeleita